ERZURUM İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başladı.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Havuzbaşındaki Atatürk Büstüne İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN’ın çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumu sonrasında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okunarak Havuzbaşındaki program sona erdi.
2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başladı.

2015 -2016 Eğitim Öğretim yılı Veysefendi İlkokulunda düzenlenen resmi törenle başladı. Törene Vali Dr. Ahmet ALTIPARMAK, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet SEKMEN, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİRGÜL, Vali Yardımcısı Haktan GÖKÇEKUYU, Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci HELVACI, Palandöken Kaymakamı Gürbüz KARAKUŞ, Aziziye Kaymakamı Zafer ÖZ, İl Emniyet Müdürü Kamil KARABÖRK, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Geliştirme ve Yerleştirme Daire Başkanı Yunus YAĞMUR, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile öğrenci ve velileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, Erzurum genelinde 173 bin 411 öğrencinin bin 264 okulda 9 bin 750 öğretmenle ders başı yaptığını söyleyerek  2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının Öğretmenlere, Öğrencilere ve tüm velilere hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.  2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına destek veren tüm kamu kuruluşlarına da teşekkür etti.

Erzurum Valisi Ahmet ALTIPARMAK da yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak öğrencilere başarıyı yakalamaları için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine karanfil takdim etti. Vali ALTIPARMAK ´ın ilk ders zilini çalmasının ardından sınıflara geçildi.

 

Vali ALTIPARMAK, daha sonra sınıflarda öğrencilere hediye takdiminde bulunarak bir süre okul idarecileri ve öğretmenlerle sohbet etti.

Muratpaşa Mahallesi Merkez Yönetim Caddesi Eski Valilik Konağı Kat4 P.K. 25100 Yakutiye / ERZURUM - 0 442 234 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.