ERZURUM İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme Mülakat Duyurusu

2023 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme Mülakat Duyurusu

2023  yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme kapsamında yazılı sınavdan geçerli not alarak MEBBİS başvuru modülü üzerinden müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı unvanlarında tercihleri için ön başvuruda bulunan adaylardan gerekli şartları taşıyanlar İl Değerlendirme Komisyonu tarafından Ek-1 Değerlendirme Formu üzerinden değerlendirilmişlerdir. Bakanlığımızca yayınlanan takvime göre yazılı sınav ve Ek-1 Değerlendirme Formu puanının aritmetik ortalamasına göre en yüksek puanı olan adaydan başlayarak, İlimizde bulunan münhal kadroların 3 katı aday belirlenmiştir.

Münhal Müdür Normu                                  

171

Müdür Ön Başvuru Sayısı                               

87

Olması Gereken  Üç Katı                                

513

Münhal Müdür Başyardımcısı Normu        

21

Müdür Başyardımcısı Ön Başvuru Sayısı        

19

Olması Gereken  Üç katı                                   

63

Münhal Müdür Yardımcısı Normu               

295

Müdür Yardımcısı Ön Başvuru Sayısı               

300

Olması Gereken Üç Katı                                    

885

Buna göre; MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliğinin 24. Maddesi gereğince, ilk defa yönetici görevlendirmeye müracaat eden ve şartları taşıyan adaylar sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınavının iş ve işlemleri MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği ve MEB Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimi doğrultusunda yapılacaktır.

NOT:  Palandöken/Remzi Sakaoğlu Bilim Sanat Merkezi'de25-28 Eylül 2023  Tarihleri arasında yapılacak olan sözlü sınava, adayların kimlik belgeleri ile gelmeleri, cep telefonları ile mülakat sınavına girmemeleri ve belirtilen tarih, saat ve yerde hazır bulunmaları rica olunur.

Mülakat Saatleri İçin Tıklayınız   

Muratpaşa Mahallesi Merkez Yönetim Caddesi Eski Valilik Konağı Kat4 P.K. 25100 Yakutiye / ERZURUM - 0 442 234 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.