ERZURUM İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme Sözlü Sınav Duyurusu

2021 yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme kapsamında yazılı sınavdan geçerli not alarak MEBBİS başvuru modülü üzerinden müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı unvanlarında tercihleri için ön başvuruda bulunan adaylardan gerekli şartları taşıyanlar İl Değerlendirme Komisyonu tarafından Ek-1 Değerlendirme Formu üzerinden değerlendirilmişlerdir. Bakanlığımızca yayınlanan takvime göre yazılı sınav ve Ek-1 Değerlendirme Formu puanının aritmetik ortalamasına göre en yüksek puanı olan adaydan başlayarak, İlimizde bulunan münhal kadroların 3 katı aday belirlenmiştir.
2021 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme Sözlü Sınav Duyurusu

 

Münhal Müdür Normu 171
Müdür Ön Başvuru Sayısı  79
Olması Gereken  Üç katı  513
Münhal Müdür Başyardımcısı Normu 48
Müdür Başyardımcısı Ön Başvuru Sayısı  43
Olması Gereken  Üç katı   144
Münhal Müdür Yardımcısı Normu    269
Müdür Yardımcısı Ön Başvuru Sayısı   226
Olması Gereken Üç Katı 807

 

Buna göre; MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliğinin 24. Maddesi gereğince, ilk defa yönetici görevlendirmeye müracaat eden ve şartları taşıyan adaylar sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınavının iş ve işlemleri MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği ve MEB Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Takvimi doğrultusunda yapılacaktır.

NOT: İlan edilecek olan sözlü sınavlara adayların kimlik belgeleri ile gelmeleri, cep telefonları ile mülakat sınavına girmemeleri ve belirtilen tarih/ saat/ yerde hazır bulunmaları rica olunur.

Muratpaşa Mahallesi Merkez Yönetim Caddesi Eski Valilik Konağı Kat4 P.K. 25100 Yakutiye / ERZURUM - 0 442 234 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.