ERZURUM İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı Yönetici Görevlendirme Münhal Listeleri

1.       2018 yılı Yönetici Görevlendirme Takvimine uygun olarak İlimizde münhal bulunan eğitim kurumu yöneticilikleri aşağıda yer alan listelerde olduğu şekilde yayımlanmıştır.

 

2.       İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri listeleri ivedilikle inceleyerek varsa eksik, fazla ve hatalı bilgileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Atama Birimine (Dâhili 134) telefonla bildirerek düzeltilmesini talep edeceklerdir. Düzeltme için belge istenebilecektir.

 

3.       Hata bildirimlerine bağlı olarak Münhal listesi güncellenebileceğinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin ve yöneticilik mülakatına başvuracak olan adayların internet sitemizi günlük olarak takip etmesi gerekmektedir.

 

4.       6 Mart 2018 tarihi ve bu tarihten önce açılış onayı alınan, yöneticisi istifa eden/emekliye ayrılan veya soruşturma sonucu yöneticilikleri üzerlerinden alınan yöneticilerin görev yaptıkları kurumlar, hata bildirimine bağlı olarak münhal kurum listelerine eklenebilecektir.

 

5.       7 Mart 2018 ve sonraki tarihlerde açılacak olan, yöneticisi istifa edecek/emekliye ayrılacak olan vb kurumların münhalleri listelere kesinlikle eklenmeyecek ve bu yıl tercihlere açılmayacaktır.

 

6.       Adaylar eğitim kurumu yöneticiliklerinden (Müdür, Müdür Baş Yardımcısı, Müdür Yardımcısı) yalnızca birine başvurabilirler.

 

7.       Adaylardan şartları yönetmeliğin 7. maddesinin 1. fıkrasına uygun olanlar başvurularını 07-12 Mart 2018 tarihlerinde, yönetmeliğin 7. maddesinin 2. fıkrasına uygun olanlar başvurularını 14-15 Mart 2018 tarihlerinde yapacaklardır.

 

8.       2018 yılı Yönetici Görevlendirme İşlemleri, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği, Bakanlığımızın yayımladığı takvim, Müdürlüğümüzce İlçe Müdürlüklerine gönderilen yazılar ve internet sitemizde yayımlanan açıklamalar doğrultusunda yürütülecek olup, adayların bu açıklamaları takip etmeleri önem arz etmektedir.

 

İlgililere önemle duyurulur.

 

ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü

Yönetici Atama Birimi

 

0442 234 48 00

(Dâhili 134 – 152)

 

 

Güncel Müdürlük Münhal Listesi İçin Tıklayınız! 

 

Güncel Müdür Baş Yardımcılığı Münhal Listesi İçin Tıklayınız!   

 

Güncel Müdür Yardımcılığı Münhal Listesi İçin Tıklayınız

 

Yönetici Görevlendirme Takvimi İçin Tıklayınız!

Muratpaşa Mahallesi Merkez Yönetim Caddesi Eski Valilik Konağı Kat4 P.K. 25100 Yakutiye / ERZURUM - 0 442 234 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.